Content

Wij zijn lijstenmakers

U heeft tal van lijstjes: interne lijstjes en lijstjes om aan uw klant of doelgroep te tonen. Dat zijn niet altijd dezelfde. U heeft lijstjes in de lijn, lijstjes in de breedte en lijstjes voor verdieping. U heeft lijstjes in uw hoofd, uw collega heeft lijstjes in haar hoofd. Dit zijn ook niet vanzelfsprekend dezelfde lijstjes..

Vertel ons over uw lijsten. Wij brengen ze vervolgens in beeld, ordenen en structureren. We actualiseren als dat nodig is omdat de steeds sneller vliegende vluchtige wereld daar om vraagt. We zorgen voor synoniemen en linken door. Uw lijsten worden fotolijstjes, stippen op een landkaart, records in een database, artikelen in de winkel, aanbod op de agenda.

Uw lijstjes zijn bij voorkeur lijsten uit het onderwijs. Wij zijn van huis uit onderwijslijstenmakers en kennen de context van het onderwijs. Een half woord is genoeg. We zijn echter breed georiënteerd en onderscheiden snel lijstjes in elke collectie. Een collectie wilde planten of vergeten groenten, thema’s op een zorgboerderij, miniatuurmodelspoorbaantoebehoren (5x woordwaarde).

en schappenvullers

Vaak zijn er wel lijstjes, maar ontbreekt het aan de verbindende of wervende teksten. Soms blijven schappen leeg. We helpen u graag vullen:

  • We hebben een vlotte pen, we schrijven beknopt en komen snel ter zake;
  • Tussenkopjes in onze teksten zijn informatief en duidelijk (en zorgen voor een hogere ranking in Google);
  • Opsommingen lezen online prettiger dan doorlopende tekst;
  • We schrijven handelingsgericht, prikkelen en nodigen uit, graag met humor.